Opvolging cyclus merries
Gynaecologie Merries

Gynaecologie Merries

Opvolging cyclus merries

Opvolging cyclus merries

In het ERC De Morette kan uw merrie opgevolgd en begeleid worden door ons team van ervaren dierenartsen. De inseminatie kan dan gebeuren met zowel vers sperma als met diepvriessperma . Alles wordt voor u geregeld, met inbegrip van de bestelling en de levering van het sperma van de door u gekozen hengst.

Om de 6 uur opgevoeld

Merries voor inseminatie met diepvriessperma worden om de 6 uur opgevoeld, zodat het vaak kostbare en beperkt beschikbare diepvriessperma op het juiste moment (met name zo dicht mogelijk rond de ovulatie) geïnsemineerd kan worden. Aan de hand van speciale pipetten wordt steeds een diep-uteriene (diep in de baarmoederhoorn) inseminatie uitgevoerd. Aldus worden goede resultaten bekomen met een beperkte hoeveelheid sperma.

Forfaitaire prijs = geen verrassingen

Het ERC De Morette hanteert een forfaitaire prijs voor de opvolging van uw merrie (exclusief eventuele medicatie en staldagen) zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit forfait omvat ook alle drachtdiagnoses die in het centrum worden uitgevoerd. Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze dierenartsen voor meer informatie.

Close

Gynaecologie Merries